Riello RS5 330kW

Riello RS5 330kW

Riello RS5

Καυστήρας αερίου Riello RS5 160 - 330 kW

Οι μονοβάθμιοι καυστήρες αερίου της σειράς Gulliver BS είναι μια πλήρης γκάμα προϊόντων, χαμηλών εκπομπών οξειδίων του αζώτου (Low Nox), κατάλληλοι για οποιαδήποτε ανάγκη οικιακής θέρμανσης, σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές σχετικά με την μείωση εκπομπών ρύπων.

Αυτή η σειρά καυστήρων διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα, με ισχύ από 16 έως 250 KW. Όλα τα μοντέλα χρησιμοποιούν εξαρτήματα σχεδιασμένα από την Riello για τη σειρά Gulliver BS.

Το υψηλό επίπεδο ποιότητας εγγυάται την ασφαλή λειτουργία του καυστήρα. Οι καυστήρες είναι εφοδιασμένοι με πίνακα ελέγχου ασφαλείας με μικροεπεξεργαστή, ο οποίος υποδεικνύει την κατάσταση λειτουργίας του καυστήρα και κάνει διάγνωση για τις αιτίες των σφαλμάτων.

Στη κατασκευή αυτών των καυστήρων δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στη μείωση του θορύβου, στην ευκολία της εγκατάστασης και ρύθμισης, και στο μικρό μέγεθος ώστε να ταιριάζει σε όλους τους λέβητες της αγοράς.

Η γραμμή αερίου ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται και θα πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

Γραμμή αερίου MBDLE 412 G για ισχύ μέχρι 250kW
Γραμμή αερίου MBDLE 415 G για ισχύ μέχρι 330kW

<img class="alignnone size-medium wp-image-11782" src="https://aerionscaz.gr/images/stories/virtuemart/img/uploads/bs_ramps-300x263.jpg" alt="" width="300" height="263"

30215056
Related Products ( 8 other products in the same category )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Or Reset password
Cookie consent